Arjenne Hoeksema arjennehoeksema@hotmail.com
  

Training Reset Methoden Traumatische Baring voor verloskundigen

Dit is een 6-daagse cursus voor verloskundigen die het examen van de cursus Coachend Luisteren voor verloskundigen zowel theoretisch als praktisch met een voldoende hebben afgesloten. Tijdens deze cursus leer je hoe je een enkelvoudig bevallingstrauma bij een cliënt met een onbelaste psychische anamnese kunt resetten, oftewel behandelen. De training geeft theoretische achtergronden over het ontstaan van psychotrauma, met name bij baringen. Er zal worden geoefend, thuis en in de les. Methoden die aan bod zullen komen zijn EMDR en EVA. Na de training kan de cursist zelfstandig een bevallingstrauma bij de client resetten. De kennis van de cursist zal worden getoetst middels het afnemen van een theoretisch en praktisch examen. Indien je een afgeronde coachopleiding hebt gevolgd, kun je ook deelnemen aan deze training. Mail me voor informatie.

Voorjaar 2021 : vrijdag 14 mei, vrijdag 4 juni, vrijdag 11 juni, vrijdag 18 juni. De bijbehorende oefendagen zijn vrijdag 25 juni en vrijdag 9 juli

Najaar 2021 : donderdag 9 september, vrijdag 17 september, vrijdag 8 oktober, vrijdag 29 oktober. De bijbehorende oefendagen zijn vrijdag 19 november en vrijdag 26 november.

De oefendagen zijn ook toegankelijk voor oud-cursisten of coaches die hun EMDR-vaardigheden willen oefenen. De kosten voor een losse oefendag bedragen 187,50 euro per dag inclusief BTW en lunch.

De gehele training is geaccrediteerd door de KNOV : A 16 punten, D 29 punten.

Kosten 1125 euro, inclusief lunch, syllabus en BTW.

Bekijk de brochure hier.